360 STORIES café

Verhalen uitwisselen verbindt mensen met elkaar. Wanneer je jouw levensverhalen vertelt, en naar de verhalen van andere mensen luistert, gebeurt er iets wonderlijks. Er ontstaat herkenning, je ziet de overeenkomsten. En de verschillen, die leer je beter begrijpen.

Het 360 STORIES bordspel brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan. Tijdens een 360 STORIES café worden gasten door het  bordspel uitgedaagd een écht persoonlijk verhaal te vertellen. Het bord bepaalt het gespreksonderwerp dus niemand weet van te voren welk verhaal wordt verteld. Op een ontspannen manier ontmoet je nieuwe mensen of verdiep je bestaande contacten.

– SHARE YOUR STORIES –

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.

Wij organiseren internationale 360 STORIES cafés bij leuke horecagelegenheden, bedrijven, zorginstellingen, het onderwijs en in buurthuizen. Wil je een 360 STORIES café organiseren voor je wijk, bedrijf, school of instelling? Neem dan svp contact op voor meer informatie.

Informatie

Een 360 STORIES Café duurt ca. 1,5 uur. Deelname is gratis, of vraagt een kleine vergoeding, dat is afhankelijk van de locatie.

De bijeenkomsten worden een paar keer per jaar georganiseerd, op verschillende locaties. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Een 360 STORIES Café op maat, bij jou op locatie, kan ook georganiseerd worden, en kost € 150,- excl btw + reiskosten. Extra spellen kunnen desgewenst geleend worden, en deelnemers mogen spellen met korting aanschaffen.

Neem contact op voor reserveren of meer informatie.

Wilma Mulder, +31 (6) 13084465

E-mail
linkedIn
Nieuwsbrief

360 STORIES kun je nu ook veilig online spelen! Een enthousiaste gebruiker van 360 STORIES heeft een eenvoudige digitale versie gemaakt. Zonder de mooie plaatjes, maar met alle vertelmogelijkheden!
Te spelen via videoconferencing en de link: 360 STORIES online