Wilma Mulder

Wilma Mulder is auteur en eigenaar van uitgeverij Taleswapper.

Uitgeverij Taleswapper is ontstaan tijdens de ontwikkeling van het 360 STORIES bordspel. Het bedenken en, na een lange weg, produceren en vermarkten van een mooi, creatief en sociaal spel, is zo leuk om te doen dat ik dit ben gaan uitbouwen.

Met uitgeverij Taleswapper publiceer en verkoop ik boeken, spellen en andere producten die bijdragen aan betere gesprekken, zelfzorg (met speciale aandacht voor gezond en lekker eten), en het bevorderen van ‘kritisch denken’.

Mijn professionele achtergrond ligt in de communicatie, en in de jaren daarvoor in de facilitaire dienstverlening. Mijn persoonlijke verhaal, en daar ligt ook de missie van mijn bedrijf, is dat ik graag een sociale ondernemer ben. Ik ben ervan overtuigd dat je een solide bedrijf kunt opbouwen terwijl je ethische principes en idealen in de praktijk brengt.

Met 360 STORIES heb ik een product gemaakt en vermarkt, dat wereldwijd door heel diverse mensen wordt gespeeld. De reacties zijn vaak hartverwarmend, men vindt dit spel een hele fijne manier om persoonlijke verhalen te delen.

Vanuit het 360 STORIES spel ben ik een portfolio gaan opbouwen van spellen en boeken, in eigen (co) productie en van andere makers, die bijdragen aan een prettig sociaal klimaat.

Wil je nader kennismaken, samenwerken, of jouw product via Taleswapper onder de aandacht brengen? Neem dan svp contact op.

Wilma Mulder